WELKOM » ONZE DIENSTEN » ***NIEUW***Scent of Italy, Roccasecca - Ciociaria

Roccasecca in een paar foto's. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de schattige dorp Roccasecca (Frosinone) AMR-ItaliaSolutions, in samenwerking met "Scent of Italy", presenteert deze fantastisch all-inclusive arrangement voor een bijzondere minivakantie in de natuur van Italië. 

5 of 6 dagen (4 of 5 nachten) met een volle programma van geweldige activiteiten en excursies in Ciociaria en omgeving. 

De programma.

Dag 1: Pick up van Rome Ciampino of Napels vliegveld. Transfer naar Roccasecca. Welkom drink en snacks op aankomst. Accomodatie in B&B (het hele huis is geboekt voor Scent of Italy). Tour van de dorp en avonddiner bij La Magnolia restaurant.

Dag 2: Ontbijt in de B&B, excursie naar de Eremo dello Spirito Santo (1000 jaar oud gebouw), lunch met lokale lekkernijen, reis naar de Chiesa di San Michele (1800 jaar oud gebouw), retour naar Roccasecca en avonddiner bij La Magnolia restaurant met een all pizza avond menü.

Dag 3: Ontbijt in de B&B, excursie naar Sperlonga bij de zee, ochtend te genieten tussen steegjes en het strand, lunch in een typisch vis restaurant overhangende de zee, middag in Gaeta en retour naar Roccasecca met avonddiner bij La Magnolia.

Dag 4: Ontbijt in de B&B, surprise excursie, retour naar Roccasecca en avonddiner bij La Magnolia.

Dag 5: Ontbijt in de B&B, excursie naar Monte Cassino en omgeving, snel lunch en excursie naar Colle San Magno (kleine dorp in de bergen), typisch avonddiner bij La Bersagliera restaurant met bezoek aan de rokerij.

Dag 6: Ontbijt in de B&B, groeten aan de tourleiders en retour naar de vliegveld.

Prijs per persoon, per nacht € 175,00.

De prijs omvat het volledige programma (transfers, snack, verblijf, ontbijt, lunch, diner, excursies)

Alle andere kosten (b.v. aankoop van souvenirs, extra drinks op excursies, cadeaus) zijn op gast rekening. Aarzel niet te bellen of in contact met ons te komen voor een offerte gebaseerd op uw persoonlijk wensen. 

Gaeta

Eremo dello Spirito Santo